Jobba med mig

Jobba med mig


Har du någon gång gått i tankarna att bli din egen chef? För mig har det alltid varit en stor drivkraft, att få bestämma mina egna tider. När jag själv vågade ta steget att bli min egen hade jag i många år jobbat som anställd inom livsmedel. Jag trivdes otroligt bra och älskade att få jobba med människor... men jag älskade inte att inte få bestämma över min egen tid. Jag är oerhört glad att jag tog chansen när den dök upp och vågade satsa på mig själv. Som en naturlig del valde jag även att jobba med Forever Livings fina utbud av hälso-och skönhetsprodukter. 


Jag är övertygad om att det här är en bransch som kommer att växa sig ännu starkare på marknaden framöver. Idag är det många som insett att hälsan är det viktigaste vi har och med dagens oroligheter så är det också många som behöver fler ekonomiska ”ben” att stå på. 

Känner du att det är dags med nya utmaningar och kanske bli din egen chef? Eller tycker du att det skulle vara trevligt med ett extra tillskott i plånboken? Eller är du kanske redan i hälso-/skönhetsbranschen och behöver fler ben att stå på?


Kontakta mig så gör vi upp en plan för hur du kan gå vidare och nå dina mål.