Om mig

Vad kul att just du har hittat hit! Maria Nyström heter jag som driver den här sidan. Jag bor med min familj på landet utanför Stockholm och jobbar på heltid med att hjälpa andra människor till både en bättre hälsa, men också med rekrytering och mentor för dom som vill jobba med mig. 

För många år sedan kom jag själv i kontakt med en av våra storsäljare, nämligen vårt fina liniment Heat Lotion. Jag fick rekommendationen av en veterinär att testa den på en av mina hästar för att få igång blodcirkulationen. Sagt och gjort, men jag visste ju att den var ämnad för människa så jag testade naturligtvis även på mig själv. Sedan dess har jag alltid en tub liggandes i mitt sängbord. Eftersom att jag är nyfiken av mig blev jag sugen på att testa ännu mer av sortimentet...ja jag blev helt enkelt Aloe Vera frälst :-) 
Jag är inte bara nyfiken, jag är också entreprenör, så jag vet att ska man satsa på något så ska man satsa på det bästa. Så för mig är valet lätt, Forever Living är världens ledande och största producent av Aloe Vera! Det gör mig extra stolt att kunna erbjuda det bästa av det bästa till mina kunder!

Så med det sagt hoppas jag att du kommer att kunna hitta det du söker här hos mig och tveka inte att kontakta mig om du har några funderingar.